OFERTE AUTO COBĂLCESCU.

MINI Exclusive Deals

MINI EXCLUSIVE DEALS.

Nu rata ofertele Auto Cobălcescu în perioada 9 noiembrie - 12 decembrie. Alege modelul preferat din stocul MINI, descoperă oferta exclusivă, iar MINIaventura ta poate începe chiar acum. Îţi livrăm modelul preferat imediat, direct la tine acasă. Totul începe cu un singur click.

NOUL MINI COUNTRYMAN.
RATĂ LUNARĂ 399€ + TVA.

Noul MINI Countryman a sosit şi este gata să-ţi fie cel mai de încredere partener de călătorie. Indiferent dacă alegi să călătoreşti prin oraş sau să descoperi natura şi traseele off-road aventuroase – noul MINI Countryman este mereu alături de tine. Extrem de spaţios şi versatil, acum a fost reconceput pentru a-te surprinde şi mai mult. Eşti gata să te laşi inspirat?

MINI Countryman 2020 MINI Countryman 2020

MINI Countryman Plug-in Hzbrid

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.
CU ECOTICHET 20.000 LEI.

Propulsat atât de un motor electric cât și de un motor cu ardere internă, MINI Countryman Plug-in Hybrid reprezintă spiritul unui explorator combinat cu pasiunea pentru tehnologie. Protejează orașul de zgomot și emisiile de noxe conducând în mod integral electric MINI Cooper S E Countryman ALL4. În plus, te bucuri de acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde. Condusul sustenabil tocmai a devenit mai distractiv.

MINI ELECTRIC.
CU ECOTICHET 45.000 LEI.

Incursiunea în noua lume integral electrică MINI creează poveşti încărcate cu pasiune. MINI Cooper S E reprezintă o nouă evoluţie a caracterului MINI. Este extrem de expresiv, plin de energie, inventiv şi carismatic, inspirat din tradiţie dar avangardist din fire. Alege un nou partener pentru viitoarele tale experienţe urbane şi lasă-te purtat de senzaţia electrizant de dinamică la volanul noului MINI Electric.

MINI Electric MINI Electric
Telefon: E-Mail: Adresă:
+40 374 102 410/ +40 758 060 661

sales@mini-autocobalcescu.ro

SPLAIUL UNIRII 311, BUCUREŞTI, ROMÂNIA