OFERTE AUTO COBĂLCESCU.

VARA SE POARTĂ FĂRĂ TVA.

Am pregătit modele MINI din stocul Auto Cobălcescu de călătorii frumoase şi însorite alături de voi. Gaşca noastră MINI vă aşteaptă la showroom, cu motoarele pornite, gata să plecaţi împreună în aventurile verii, oriunde vă conduce inspiraţia.

MINI Stoc MINI Stoc

MINI Electric MINI Electric

MINI ELECTRIC
E FANTASTIC.

Aventura ta electrică începe la MINI Auto Cobălcescu, unde MINI SE Hatch integral electric te aşteaptă în oferta electrizantă a verii: 23.900 € (TVA inclus), valabilă numai cu ecotichet.

AVENTURILE TALE
AU O NOUĂ CULOARE.

Pregăteşte-te pentru o nouă MINI aventură, într-o culoare diferită faţă de ce ai văzut până acum. MINI Cooper Countryman White Silver Edition: 24.900 € + TVA. Cu Essential Package şi Connected Navigation cadou pentru mai multă siguranţă şi încredere la volanul acestui model.

MINI Countryman Silver Edition

MINI Countryman Plug-in Hzbrid

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.
CU ECOTICHET 20.000 LEI.

Propulsat atât de un motor electric cât și de un motor cu ardere internă, MINI Countryman Plug-in Hybrid reprezintă spiritul unui explorator combinat cu pasiunea pentru tehnologie. Protejează orașul de zgomot și emisiile de noxe conducând în mod integral electric MINI Cooper S E Countryman ALL4. În plus, te bucuri de acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde. Condusul sustenabil tocmai a devenit mai distractiv.

MINI ELECTRIC.
CU ECOTICHET 45.000 LEI.

Incursiunea în noua lume integral electrică MINI creează poveşti încărcate cu pasiune. MINI Cooper S E reprezintă o nouă evoluţie a caracterului MINI. Este extrem de expresiv, plin de energie, inventiv şi carismatic, inspirat din tradiţie dar avangardist din fire. Alege un nou partener pentru viitoarele tale experienţe urbane şi lasă-te purtat de senzaţia electrizant de dinamică la volanul noului MINI Electric.

MINI Electric MINI Electric
Telefon: E-Mail: Adresă:
+40 374 102 410/ +40 758 060 661

sales@mini-autocobalcescu.ro

SPLAIUL UNIRII 311, BUCUREŞTI, ROMÂNIA