MINI Stay Safe

DISTANŢA DE SIGURANŢĂ

NU A FOST NICIODATĂ MAI IMPORTANTĂ.

În aceste momente, ne confruntăm cu o situație fără precedent care necesită grijă, compasiune și înţelegere.

 

Misiunea noastră, a BMW Group şi a partenerilor noştri, este să oferim permanent o experiență premium clienților noștri. Cel mai important pentru noi acum este să ne asigurăm că rămânem în siguranță, în contextul în care suntem cu toţii îngrijoraţi. Prin urmare, dorim să vă transmitem că în locaţiile MINI din România respectăm toate măsurile de siguranţă şi protecţie necesare.

 

Păstrăm legătura prin echipa noastră, ce poate fi contactată la numărul +4037 410 2410 sau la adresa de email mini@mini-autocobalcescu.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00).

 

Rămânem aproape de comunitatea noastră dinamică MINI prin canalele noastre de social media Facebook şi Instagram, unde vă aşteptăm cu poveşti frumoase despre pasiunea noastră comună: lumea MINI. Este posibil să întâmpinăm un număr de solicitări mai mari decât de obicei, prin urmare ne cerem scuze dacă timpul de aşteptare este mai lung decât de obicei.

 

În cazul în care aveţi nevoie de suport sau de soluţii de mobilitate, dealership-urile MINI sunt încă deschise pentru dumneavoastră, aplicând măsurile de sigurantă şi protecţie necesare. Până atunci vă transmitem gândurile noastre bune şi suntem alături de dumneavoastră. 

 

 

Vă mulţumim, 

Echipa MINI Auto Cobălcescu

________________________________________________

MINI Service - Stay Safe!

LA DISTANŢĂ, ÎN SIGURANŢĂ.

Preluăm şi livrăm automobilul acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii.

 

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.

 

În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar. Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

 

Pentru programări în service contactează-ne direct la numărul +4037 410 2410 sau la adresa de email mini@mini-autocobalcescu.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00).