COMBINĂ. POTRIVEŞTE. MERGI MAI DEPARTE.

COMBINĂ. POTRIVEŞTE. MERGI MAI DEPARTE.

Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural. Bărbat în geacă galbenă jucându-se în zăpadă în peisaj rural.

MODELUL TĂU MINI ESTE AŞA CUM ŢI-L CREEZI.

Nu ai nevoie de aceleaşi lucruri pentru fiecare călătorie. Sau pentru fiecare pasager. Şi în special, nu pentru fiecare anotimp. Vrem ca automobilul tău să ţi se potrivească şi ţie şi stilului tău de viaţă. De aceea îţi oferim tot ceea ce ai nevoie, de la accesoriile corecte până la service complet. Eşti liber să combini şi să adaugi la modelul tău MINI până când este exact ceea ce doreşti pentru tine şi viitoarea ta aventură.

ARTICOLE ESENŢIALE PENTRU CĂLĂTORII.

 

PERFECT PENTRU ORICE AVENTURĂ.

accesorii mini – suport pentru plafon MINI – suport pentru schiuri şi snowboard

SUPORT MINI PENTRU SCHIURI ŞI SNOWBOARD.

Mergi spre pârtie cu tot confortul. Suportul MINI pentru schiuri şi snowboard, cu sistem de blocare, poate fi tras în lateral şi se potriveşte cu toate sistemele de portbagaje pentru plafon MINI. Poate duce până la cinci perechi de schiuri sau două plăci de snowboard şi două perechi de schiuri în siguranţă către pârtia de schi şi înapoi. Adecvat şi pentru transportul beţelor de schi.

covoraşe mini pentru orice vreme, negru essential

COVORAŞE MINI PENTRU ORICE VREME, NEGRU ESSENTIAL.

Cu aspect negru integral, se potrivesc perfect. Covoraşele MINI cu margine ridicată pentru toate anotimpurile protejează spaţiul pentru picioare de murdărie şi umezeală. Foarte durabile, acestea sunt colorate în Negru Essential, pentru a se asorta perfect cu toate pachetele de design. Mânerele montate pe părţile laterale atrag toate privirile şi îţi permit să ridici cu uşurinţă covoraşele fără să fii nevoit să te murdăreşti pe mâini.

accesorii MINI – cutie portbagaj MINI – echipamente pentru ski şi plajă

CUTIE PORTBAGAJ MINI 320 NEAGRĂ.

Încarci bagajele şi ai plecat la drum. Cu o capacitate de 320 litri, cutia de portbagaj MINI neagră dispune de un spaţiu de depozitare impresionant, pentru tot ce ai nevoie – de exemplu, până la cinci perechi de schiuri de până la 180 cm lungime. Poate fi deschisă din ambele părţi şi, graţiei sistemului de blocare cu 6 puncte, poate fi accesată doar de proprietarul său.

accesorii mini – protecţie pentru bagaje MINI – covoraş pentru compartimentul de bagaje

COVORAŞ MINI PENTRU COMPARTIMENTUL DE BAGAJE.

O cu totul nouă dimensiune a protecţiei. Covoraşul MINI pentru compartimentul de bagaje, creat pentru a rezista în condiţii dificile de uzură şi perfect dimensionat, nu lasă să treacă nimic prin el, oferind protecţia optimă împotriva murdăriei şi umezelii pentru compartimentul de bagaje. Combină perfect stilul şi utilitatea, după cum demonstrează culoarea sa Negru Essential, banda de prindere decorată cu logoul MINI şi marginea din material textil.

SUPORT PENTRU BICICLETE MINI COMPACT CU MONTARE ÎN SPATE.

Practic: Suportul din spate robust şi pliabil a fost special conceput pentru MINI. Poate ţine până la două biciclete/e-bikes şi nu împiedică în niciun fel accesul în portbagaj, chiar şi atunci când este complet încărcat. Atunci când este pliat, poate fi depozitat în siguranţă în portbagaj.

MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI MINI Hatch cu 3 uşi – cutie portbagaj pentru transport MINI

ACCESORII MINI NEGRU PIANO ŞI NIGHT JACK.

Adaugă şi mai mult stil şi carismă MINI-ului tău – chiar şi în toiul iernii – cu gama noastră de accesorii stilate care încorporează noul design Negru Piano şi Night Jack. Acest finisaj clasic oferă o notă personală care îmbunătăţeşte aspectul şi atitudinea emblematică a MINI-ului tău.

accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack accesorii MINI – semnalizatoare laterale MINI – stil Union Jack

SEMNALIZATOARE LATERALE MINI.

O istorie cu care ne mândrim. Semnalizatoarele laterale MINI cu designul tradiţional Union Jack atrag privirile tuturor şi conferă automobilului o doză suplimentară de individualitate. Se potrivesc perfect pe panourile laterale MINI şi completează perfect aspectul dinamic al maşinii.

CAPACE OGLINZI EXTERIOARE MINI.

Capacele pentru oglinzile exterioare MINI prezintă motivul Union Jack într-un mod elegant. Trebuie doar să le alegi pe acestea în locul capacelor standard.

accesorii MINI – capace oglinzi MINI – stil Union Jack
accesorii MINI – benzi laterale MINI – negru Piano

BENZI LATERALE MINI ÎN NEGRU PIANO.

Senzaţii dinamice în negru integral. Benzile laterale MINI în Negru Piano îi conferă automobilului tău MINI un aspect dinamic. Nici nu trebuie să mai spunem că printul color de calitate superioară este rezistent la lumină, sfidează vântul şi vremea şi păstrează profunzimea culorilor chiar şi atunci când automobilul este la spălătorie. Pentru un aspect dinamic şi sportiv.

BENZI SPORT MINI ÎN NEGRU PIANO.

Un aspect sportiv şi dinamic. Benzile sport MINI în Negru Piano pentru capotă şi hayon sunt confecţionate din folie de înaltă calitate. Acestea conferă automobilului un aspect dinamic şi, desigur, sunt rezistente la lumină, la intemperii şi pot fi spălate.

accesorii MINI – dungi sport MINI – negru Piano

ACCESORIILE ORIGINALE MINI.

accesorii MINI – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI accesorii MINI – umeraş pentru haine – sistem Travel&Comfort MINI

UMERAŞ PENTRU HAINE MINI PENTRU SISTEMUL TRAVEL & COMFORT.

Fără cute până la destinaţie. Umeraşul pentru haine din sistemul Travel & Comfort într-un design MINI atractiv face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Prinderea de transportorul de bază este simplă şi fără risc de deteriorare, utilizând sistemului de cuplare de tip plug-in, iar datorită funcţiei hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Camerele full HD şi QHD ale MINI Advanced Car Eye 3.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

accesorii MINI – camera HD – cameră HD MINI Advanced Car Eye 3.0

ROŢI ŞI ANVELOPE.

ROŢI ŞI ANVELOPE DE IARNĂ ORIGINALE MINI.

Toate roţile complete de iarnă originale MINI sunt echipate exclusiv cu anvelopele cu marcaj stea pentru a-ţi oferi o garanţie a calităţii şi siguranţei. Acestea au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu producători de renume precum Bridgestone, Michelin şi Pirelli. Sunt testate cu stricteţe pentru a optimiza aderenţa MINI-ului tău pe şosea şi sunt potrivite perfect cu conceptul de automobil al fiecărui model MINI în parte.

Anvelopele de iarnă sunt recomandate pentru regiunile în care temperatura coboară regulat sub 7°C – pentru a te asigura că automobilul tău este în siguranţă pe stradă, cu frânare şi aderenţă optime, indiferent de condiţii. Asigurarea MINI pentru anvelope de la Allianz-Versicherungs AG este inclusă şi te scuteşte de costurile de reparaţii sau de înlocuire neprevăzute, pentru o perioadă de 36 de luni.

MINI COOPER COUNTRYMAN MINI COOPER COUNTRYMAN
accesorii MINI – capac central flotant MINI JCW – John Cooper Works

CAPAC CENTRAL FLOTANT JCW.

Stă în poziţie fixă. Inovatorul capac central flotant John Cooper Works nu se învârte odată cu roata. Astfel, şi logoul John Cooper Works rămâne în poziţie orizontală în timpul deplasării şi este cireaşa de pe tort în ceea ce priveşte aspectul special al jantelor din aliaj uşor MINI. De asemenea, capacul este protejat corespunzător împotriva murdăriei şi deteriorării.

roţi MINI – complete de iarnă – jante JCW Star spoke de 17”

JANTE JCW STAR-SPOKE DE 17”, TIP 539 (JET BLACK MAT).

Concepute exclusiv pentru MINI Countryman, aceste roţi complete de iarnă din aliaj uşor, de 17”, Jet Black mat, de înaltă calitate, includ senzori TPMS pentru o protecţie suplimentară. Culoare roată: Jet Black mat; Dimensiune roţi: 6,5 J x 17 IS:39; Dimensiune anvelopă: 205/60 R17 93H; Anvelopă: Bridgestone Blizzak LM-001*; eficienţa consumului de combustibil: C; Aderenţă pe teren umed: B; Clasă zgomot de rulare: B; Valoarea măsurată a zgomotului de rulare: 72; Anvelopă de iarnă: Da; Anvelopă pentru gheaţă: Nu; Runflat: Nu

roţi MINI – complete de iarnă – jante untamed spoke de 18” tip 897

JANTE MINI UNTAMED SPOKE DE 18’’, TIP 897 (JET BLACK UNI).

Jante MINI din aliaj uşor de 18” Untamed Spoke, tip 897 în Jet Black Bicolor Uni, lucioase oferă combinaţia perfectă dintre capacitatea extraordinară de off-road şi manevrabilitate excelentă pe stradă. Roată completă off-road, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope pentru orice tip de teren, dimensiune roată 7,5 J x 18, dimensiune anvelopă 225/50 R18 99V XL. Culoare roată: Jet Black Bicolor Uni; Dimensiune roată: 7,5 J x 18 IS:51; Dimensiune anvelope: 225/50 R18 99V XL; Anvelopă: General Grabber AT3; Eficienţa consumului de combustibil: D; Aderenţă pe teren umed: C; Clasă zgomot de rulare: B; Valoarea măsurată a zgomotului de rulare: 72; Anvelopă de iarnă: Da; Anvelopă pentru gheaţă: Nu; Runflat: Nu

roţi MINI – complete de iarnă – jante JCW Star spoke de 17”, tip 505

JANTE JCW MULTI-SPOKE DE 17”, TIP 505 (JET BLACK MAT).

Caracter sportiv. Jantă din aliaj uşor JCW Multi-spoke de 17”, tip 505, roată completă pentru iarnă în Jet Black mat cu indicator de presiune şi anvelopă runflat. Culoare roată: Jet Black mat; Dimensiune roţi: 7J x 17 IS:54; Dimensiune anvelope: 205/45 R17 88V XL; Anvelopă: Dunlop SP Winter Sport 4D ROF*; Eficienţa consumului de combustibil: C; Aderenţă pe teren umed: C; Clasă zgomot de rulare: B; Valoarea măsurată a zgomotului de rulare: 72; Anvelopă de iarnă: Da; Anvelopă pentru gheaţă: Nu; Runflat: Da

LANŢURI DE ZĂPADĂ MINI.

Lanţurile de zăpadă MINI sunt foarte uşor de montat graţie inelelor flexibile din oţel cu care sunt dotate. Pentru a asigura cea mai bună tracţiune posibile pe gheaţă şi zăpadă, acestea au design încrucişat şi sunt dotate cu o plasă uniformă fină cu elemente de lanţ cu aderenţă ridicată.

SERVICE MINI.

O FAMILIE ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

O familie nu înseamnă doar iubire ci şi legătură şi încredere. Încrederea că totul se poate rezolva, fără să îţi faci griji în legătură cu nimic. Fără costuri suplimentare. Pentru noi, service-ul este o problemă în familie. Ca parte a familiei noastre, te poţi întotdeauna baza pe noi pentru orice. Pentru că pentru asta există familia.

Centru de service MINI Centru de service MINI
MINI Cooper MINI Cooper

ASISTENŢĂ RUTIERĂ MINI.

Eşti în mijlocul pustietăţii şi nu ştii ce să faci? Nu este nevoie. Colegii noştri de la Asistenţă rutieră MINI îţi pot oferi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a porni din nou la drum. Ai acces la o gamă largă de servicii, inclusiv reţeaua noastră de ateliere agreate/autorizate MINI. Îţi oferim inclusiv instrucţiuni de navigaţie, tractare pentru automobilul tău MINI şi alte mijloace de transport pentru tine. Ne asigurăm că ajungi la destinaţie.

Centru de service MINI Centru de service MINI

Verificare de iarnă MINI.

Ne asigurăm că automobilul tău MINI este pregătit pentru anotimpul rece. Specialiştii noştri efectuează peste 25 de verificări vizuale şi funcţionale, printre care se numără frânele, bateria, amortizoarele, luminile, presiunea în anvelope, adâncimea benzii de rulare, ştergătoarele, sistemul de spălare a parbrizului, nivelul uleiului de motor şi multe altele. Apoi consemnează rezultatele într-un raport detaliat.

Centru de service MINI Centru de service MINI

SERVICE PENTRU ANVELOPE MINI.

Găseşte anvelopele potrivite pentru anotimpul potrivit. De asemenea, oferim un serviciu de primă clasă de schimbare a roţilor şi anvelopelor la preţuri competitive, în unităţile noastre de depozitare profesională a roţilor (inclusiv spălare şi echilibrare), ajutându-te să nu depui eforturi inutile şi să economiseşti spaţiu. Când schimbi anvelopele tale pentru iarnă/vară, îţi verificăm şi optimizăm şi presiunea roţilor.

ÎNGRIJIRE AUTO.

 

ÎNGRIJIRE AUTO MINI.

set MINI pentru îngrijirea maşinii – accesorii

SET MINI PENTRU ÎNGRIJIREA MAŞINII.

Răsfaţă-ţi automobilul tău MINI cu o sesiune de wellness - profitaţi amândoi cu setul MINI de îngrijire a maşinii. Soluţia MINI pentru curăţarea jantelor îndepărtează murdăria şi, în acelaşi timp, le conferă un aspect uluitor. Produsele MINI de îngrijire a habitaclului şi a plasticului fac interiorul să strălucească - şi creează o atmosferă minunată. Cu lichidul de curăţare pentru parbriz cu soluţie anti-îngheţ şi racleta MINI ai mereu o vedere clară.

îngrijire maşină MINI – lichid de curăţare cu aditiv anti-îngheţ – accesorii

LICHID DE CURĂŢARE CU ADITIV ANTI-ÎNGHEŢ.

Vizibilitate totală în orice anotimp. Lichidul de curăţare MINI cu aditiv anti-îngheţ împiedică sistemul de spălare a parbrizului să îngheţe şi asigură parbrize şi geamuri din spate curate datorită substanţelor de curăţare de înaltă calitate. Îndepărtează în mod eficient chiar şi murdăria dificilă din timpul verii şi iernii fără a lăsa urme pe suprafaţa parbrizului.

îngrijire maşină MINI - soluţie pentru curăţarea jantelor MINI – accesorii

SOLUŢIE PENTRU CURĂŢAREA JANTELOR MINI.

Soluţia MINI pentru curăţarea jantelor îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc. Soluţia specială fără acid uşurează verificarea eficienţei prin intermediul unui indicator de culoare. Soluţia este ideală pentru toate jantele MINI din aliaj uşor şi oţel.

îngrijire maşină MINI - lichid pentru spălarea geamurilor MINI – accesorii

LICHID PENTRU SPĂLARE A GEAMURILOR MINI.

Îndepărtează murdăria tipică precum praful, grăsimea, uleiul şi nicotina. Are un efect static şi nu permite aburirea geamurilor/oglinzilor.